LaguBaru.net - Gudang lagu mp3 terbaru, download lagu mp3 terbaik gratis, dengarkan lagu mp3 secara online, top download lagu Indonesia. download lagu mp3 gratis, download lagu mp3 terbaru 2021, Downloadlagu321 Tangga Lagu - Download lagu terbaru 2021 Indonesia gudanglagu. Gratis Lagu Barat Dangdut Koplo Full Album Terlengkap wapka mobi, download lagu barat hits terbaru 2021.


Play Audio:

Nella Kharisma Feat. Dory Harsa - Nyikso Batin [OFFICIAL]

Channel : Nella Kharisma Official · on 15-11-2021 07:00:12 PM
259,515 Views   4,578 Likes   184 Dislikes


Subscribe Nella Kharisma Official
https://www.youtube.com/channel/UC2sVRtimSUdDN2myZ6Cf03w?sub_confirmation=1

Full Album Nella Kharisma: https://www.youtube.com/playlist?list=PLQVDVegXmBRqa3g92vhejz6SfPoxtxYlf

Follow Instagram Nella Kharisma :
https://instagram.com/nellakharisma?igshid=1he4ui1bnjs2x

Follow Twitter Nella Kharisma :
https://mobile.twitter.com/nellakharisma94

Follow Tiktok Nella Kharisma :
https://vt.tiktok.com/24maTU/

Contact Person For Job :
+62 812-8650-9360

Title : Nyikso Batin
Singer : Nella Kharisma Feat. Dory Harsa
Songwriter : Yonanda Frisna Damara
Music : Duta Nirwana
Nella Kharisma Creative Team

Song Liryc,
NYIKSO BATIN

Kesel atiku sabar ngerteni
Ngempet loro ning ati
Tresno karo kowe opo kudu larane
Nangis batin nganti koyo ngene

Wes dek aku sing mundur
Ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
Jare cintane bubrah roso ati ra nggenah
Aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan

Tresno sing suci saikine tinggal janji
Tangise ati dadi bukti

Ra kuat aku nyekso batin ning atiku
Trimo o ketimbang dadi tambah loro
Lilakno aku nyanding tresno sing liyane
Iso nompo atiku opo anane

Wes dek ikhlasno aku
Mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
Tresno iki tak pendem sak jeroning ati
Ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Ning njero dodo uwes nerimo
Aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
Aku tak sing lungo atiku loro

#NellaKharisma #NyiksoBatin #DutaNirwana

Copyright ©️ 2021 Nella Kharisma Official
All rights reserved.

YouTube channel managed by
MusicYes Digital Distribution
Fully YouTube Certified
Join MusicYes
https://musicyess.com/Account/Register